Schedule

Mohali

Date: Saturday, April 5, 2014 
Venue: Front Lawns


TimeProgramme
8: 30Students Report at Academic Square, Ground floor and complete donning of gowns     
8: 30 VVIPs don gowns at Faculty Lounge (Including Chief Guest, Chairman, Deans, Faculty, & Board)
8: 45   All guests seated
9: 25Grand Assembly Procession (Dean, Deputy Dean, Senior Associate Dean followed by pairs of Chief Guest/Chairman, Board, Faculty & Students respectively)
9.35Proceed to stage, students split off into prescribed seats 
9.45Senior Associate Dean (academic Programmes) welcome
9.50Invocation by student spouse    
9.55PGP Student Valedictory addresses (5 mins)
9.55Senior Associate Dean Invites Dean for Welcome Address 
10.05Dean’s Address (15 mins)            
10.05Senior Associate Dean Invites chairman to address
10.20Address by the Chairman (15 mins) 
10.20Chairman Invites the Chief Guest
10.35Address by the Chief Guest (15 mins)
10.35Senior Associate Dean invites the Guest of Honour        
10.45Address by Guest of Honour (10mins)   
10.45Senior Associate Dean (Academic Programmes) announces Awarding of Certificates 
11.15Awarding of PGP Certificates (30 minutes)
11.15Senior Associate Dean invites the Deputy Dean for Vote of Thanks         
11.20Deputy Dean gives vote of Thanks & requests all to stand for National Anthem                
11.25Hat Toss! 
11.30Faculty/Board Procession to Faculty Lounge 
12.00Lunch (Atrium) 

Hyderabad

Date: Sunday, April 6, 2014
Venue: AC 6 Lawns Canopy/Hangar


TimeProgramme
15.30Students Report at Level 2 Corridor and complete donning of gowns
16.00Chief Guest, Chairman, Deans, Faculty, and Board members  don gowns in Vidya Hora Lecture Theatre AC 6, Level-2
16.15All guests seated
16.20Grand Assembly Procession begins from AC-6 Level 2 Corridor
Dean, Chief Guest, Chairman, Board members, Senior Associate Dean, Faculty and Students
16.25Dean followed by pairs of Chief Guest / Chairman, Board members, Senior Associate Dean, and Faculty proceed to stage. Students split off into prescribed seats
16.30Welcome Remarks : Senior Associate Dean,  Academic Programmes
16.35Invocation : Student spouse
16.40Parting words: PGPMAX 2013
16.45Parting words: PGP 2014
16.50Senior Associate Dean Invites Dean for presenting Dean’s Report
16.50 to 17.10Dean’s Report
17.10Senior Associate Dean Invites chairman to address
17.10 to 17.30Address by the Chairman
17.30Chairman Invites the Chief Guest
17.30 to 17.50Address by the Chief Guest
17.50Senior Associate Dean (Academic Programmes) announces Awarding of Certificates
17.50 to 18.20Awarding of Certificates to the Class of PGPMAX 2013  
18.20 to 19.50Awarding of Certificates to the Class of PGP 2014  
19.50Vote of Thanks: Deputy Dean
19.55Senior Associate Dean  requests all to stand for National Anthem
20.00Senior Associate Dean calls the students to do the HAT TOSS
20.05Dean, Chief Guest, Faculty and Board members proceed back to AC-6, Level-2
20.10Dinner at AC-5, 4,3 Lawns