Schedule

Hyderabad Campus

Graduation Function, 2015
Friday, April 10, 2015 ; AC 6 Lawns Canopy

TIMEPROGRAMME
16.30Students Report at Level 2 Corridor and complete donning of gowns
17.10Chief Guest, Chairman, Deans, Faculty, and Board members  don gowns in AC-8 Board Room, Level-2
17.15All guests seated
17.30Grand Assembly Procession begins (walking down the steps between AC-7 and AC-8)
Dean, Chief Guest, Chairman, Board members, Senior Associate Dean, Faculty and Students
17.35Dean followed by pairs of Chief Guest / Chairman, Board members, Senior Associate Dean, and Faculty proceed to stage. Students split off into prescribed seats
17.40Welcome Remarks : Senior Associate Dean,  Academic Programmes
17.45Invocation : Student spouse
17.50Valedictory speech by PGPMAX student
17.55Valedictory speech by PGP student
18.00Senior Associate Dean Invites Dean for presenting Dean’s Report
18.00 to 18.20Dean’s Report
18.20Senior Associate Dean Invites chairman to address
18.20 to 18.40Address by the Chairman
18.40Chairman Invites the Chief Guest
18.40 to 19.00Address by the Chief Guest
19.00Senior Associate Dean (Academic Programmes) announces Awarding of Certificates
19.00 to 19.20Awarding of Certificates to the Class of PGPMAX 2014
19.20 to 20.50Awarding of Certificates to the Class of PGP 2015
20.50Vote of Thanks: Deputy Dean
20.55Senior Associate Dean requests all to stand for National Anthem
20.55Senior Associate Dean calls the students to do the HAT TOSS
21.00Dean, Chief Guest, Faculty and Board members proceed back to AC-6, Level-2
21.05Dinner at AC-5, 4,3 Lawns

Mohali Campus

Minute-by-Minute Schedule for Graduation Ceremony - Class Of 2015
Sunday, April 12, 2015 – at Front Lawns

ProgrammeTime
Students Report at Academic Square, Ground floor & complete donning of gowns8:00
VVIPs don gowns at CCD (Including Chief Guest, Chairman, Deans, Faculty & Board members)8:00
Grand Assembly Procession (Dean, Deputy Dean, Senior Associate Dean followed by pairs of Chief
Guest/Chairman, Board, Faculty & Students respectively)
8: 35
All guests seated8: 25
Proceed to stage, students occupy respective prescribed seats8:45
Senior Associate Dean (Academic Programmes) welcomes8:50
Invocation by student spouse8:55
MFAB Student Valedictory address (5mins)9:00
PGP Student Valedictory address (5 mins)9:05
Senior Associate Dean Invites Dean for Welcome Address9:10
Dean’s Address (10 mins)9:20
Senior Associate Dean Invites chairman to address9:20
Address by the Chairman (10 mins)9:30
Chairman Invites the Chief Guest 9:30
Address by the Chief Guest (15 mins)9:45
Senior Associate Dean (Academic Programmes) announces Awarding of Certificates (MFAB)9:45
Awarding of MFAB Certificates (10 minutes)9:55
Senior Associate Dean (Academic Programmes) announces Awarding of PGP Certificates9:55
Awarding of PGP Certificates (30 minutes)10:25
Senior Associate Dean invites the Deputy Dean for Vote of Thanks (5mins)10:25
Deputy Dean gives vote of Thanks & requests all to stand for National Anthem10:30
National Anthem10:35
Hat Toss! 10:40
Faculty/Board Procession to Faculty Lounge10:45
Lunch (Atrium)11:30